KAUM ADAM KENA TAHU !

kali ni tajuk pun dah HOT kan ? miahhaha. hot kt DUNIAWI apalah sangat rite ? ok back to the story . hikssss... PERHATI BTOL3



mesti korang faham kan ? yang faham baguih2 anis ucapkan. Anis sllu nmpk kwan2 nis ( prmpuan ) bile putus cinta 1st day Ya Allah sedih mcm nk bunuh diri siap peluk2 anis .. lemah katanya menangis teresak2. tpi EX blh bt bodoh lgi kan. tak guna .hahahaa.. tapi anis xsalahkan kwn anis. coz anis pun meraung time putus cinta. TAPI ALLAH AKAN BAGI KITA PASANGAN LEBIH BAIK DARI YANG SEBELUMNYA Insyallah :)

TAPI.TAPI.TAPI.TAPI 

biarpun 1 2 3week KAUM ADAM bt mcm xde pape, and the last part dia akan mula tringatkan kita, moment kita dgn dia , prngai kita walaupun dia rimas and others . so pada tula dia mula la mencari kita , call2, and MENGALIR juga air mata dia yn susah nk keluar tu. YA ! KAUM ADAM mmg ego tapi act sama je ngn prempuan cume long trm n short term je. hahaha. anis xsidekan sapa2. mana yang anis nampak je . 


KAUM HAWA ni mula2 je dia sedih bagai nak rak ( sedih IKHLAS okeng ) , tapi lama2 Dia HAPPY , lgsong xingat dh kisah2 lama. berlainan dengan KAUM ADAM . terbalik . hikssssss.. 

BILA PUTUS mulalah tringat walaupun kdg2 prangai KAUM HAWA ni mengjengkelkan n merimaskan tapi percayalah bnda tu yg akan buat kaum ADAM rindukannya :) Btol x btol x ? hehehe. TRUST ME . actually, KAUM HAWA ni dia nk org sllu take care, tnya khabr, always msg n call biarpun benda sama  je sbb rasa dihargai . BERUNTUNG KAUM HAWA DPT KAUM ADAM MCM TU . miahahhahaha..

PERHUBUNGAN BERAKHIR KDG2 DISEBABKAN OLEH :

1. ORANG KETIGA ( MAJORITI ) mmg xguna
2. TAK SEHALUAN
3. RIMAS DGN PRANGAI PASANGAN
4. DIKONGKONG
5. PANAS BARAN
6. BELUM KHAWIN DH KENA MAKI N PUKUL
7. PENTINGKAN KAWAN
8. PASANGAN SENDIRI MERASAKAN DIA TIDAK DIHARGAI especially PEREMPUAN .

# GUYS , u ollss kena tahu KAUM HAWA ni kdg2 NALURI dia gila2 . contoh if korang xbls msg dia , MULALAH dia fikir korang excident ke ape merapu je lebih hahaha .

# kadang2 dorang bebel sbb dorang syg . so trimalah :)

# masa gadoh KAUM HAWA ni suka mencarut bukan2 tapi trust me lps dia ltk fon dia akan call smula xpun dia mnngis sampai tertido . dia lgsong xmksudkan pun sbnrnya . saja nk luahkan. hahaha

# jgn rimas bila KAUM HAWA menangis. sbnrnya dia nk perhatian. pujukla dia .

# bila gadoh, jgn bangkitkan API yg dh mrh . try cakap " MAAFKANsaya " . KAUM HAWA ni mudah berlembut hti. cepat atau lambat je .

KAUM ADAM KENA TAHU sbelum kahwin , ayah kamilah yang menjaga kami . selepas berkahwin, kamulah yang akan menjaga kami . :)

--> KAUM HAWA ni pelik cikit perangainya . mmg sejak AZALI . hahahaha.. tapi percayalah . kami sayang angpa KAUM ADAM . if EKONOMI KUKUH , MASUKLA MINANG . HALALKAN HUBUNGAN ini . Insyallah . kahwin LEBIH INDAH .

3 comments:

Sheda ucu said...

like2

Che Rosliza Che Mat said...

datang follow sini...

MZ said...

yeah!! jumpa cik anis kat sini...MZ da follow...