dah kau kenapa ? KETIAK pun nk ? -.-

Assalamualaikum . 
wah aku dah semakin aktif nie.. hoho .. apa habaq ? kali ni ENTRY tntg KETIAK . xblh blah kan ? 
smalam time ONLINE FB . tibe2 klik klik chat bunyik .. biarla aku namakan dia 'bro' .

bro : salam , blh jadi responder sy x ? blh tlong sy x ? saya tgah bt praktikal skrg ni .. 
aku : ( dgn rase prihatin ) ya , sure blh .. 
bro : sy buat tntg kanser ketiak.. effect pakai dedorent
aku : ??? ohhh , blh2 .. tpi bukan sbb dedorant je..
bro : sy tnye itu je awak jwb . blh ?
aku : ( aku lempang gak jantan ni ) ohhhh ok2 :) silakan2.. 
bro : awak pakai jenama ape dedorant ? sejak bile pakai ? bgus ke ?
aku : REXONA , bgus2 sesuai ngn sy dri form 2 smpai skrg..
_________________________________________________
DA START SOALAN ANNOYING -.-
bro : awak ade BULU KETIAK ? 
aku : hah ?? hahahaha .. 
bro : jwb la... CUKUR ke CABUT ?
aku : ( die ni dh knape ) 
--- > byk jugak aku tnye dye padahal google ade .. yang xtahan ugut aku nk MUKE AKU n KETIAK aku .. lau x dye amik gmbr aku -.- dh aper kes :( tkot aku.. last2 aku BLOCK .. here some picture for u can see .. :) but nis hide his name coz X BAIK AIBKAN ORG . nnti korang pakat add die.. cian dye tau.. >.<



actually dye dh kenapa ? nk buat ape ngn ketiak aku ? mak dye ade kot , adek dye ade -.- semput aku dibuatnye budak ini ... kasi lempang 45 darjah tempeleng jugak kang .. -.-' anyway hope KORANG jgn terpedaya dgn ini mudak .. smpai nk gmbr2 ketiak ... nth gmbr ape lgi dye mintak kang ..



INGAT!!!! , xsemua org baik ngn kite even kite mempunyai niat yg baik mahu menolongnya .. ( aku nk bgi dye lulus ) FAIL la kau .. ketiak oh ketiak .. hehehe.. byebye <3 best ENTRY KALI NI . muahahahah .... Nauzubillah T_T . but syukurla dia xbt pape. hope pic aku xjadi tatapan org2 gile cm die .. Amin...

Akhir kata AKU MAAFKAN KAU DUNIA AKHIRAT . peace yawwww <3

5 comments:

rasyidah said...

waa...series budus hape mamat neh..

puteri bunian ^^ said...

terlebih budus la rasyidah weh.. semputtt ... hahahah

Rizuan said...

Salam..better anis hide semua foto.. atau show hnya org2 tertentu je bleh tgk.. cth family ke.. org ni lau kita lyn baik2.. mkin naik kepala plk...

puteri bunian ^^ said...

salam.. tulaaaa. serrrammm gle :)

Cik Atoniah Bandarus said...

haha , annoying . sakit perut gelak :D walaupun perkara nii serius tapi agak lawak juga laa